Inschrijven

Op zondag 12 mei om 10.00 uur start de inschrijvingsperiode voor de trekkertrekwedstrijd op zaterdag 27 en zondag 28 juli 2019. Je kunt je inschrijven voor de klasses: 2,6, 3,8, 4,5, 5,5, 7 en 10 ton. Maximaal 80 deelnemers kunnen zich aanmelden. Inschrijven kost € 20,-.

Hoe moet jij je aanmelden?
Vanaf zondag 12 mei om 10.00 uur kun jij je aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen. Deze is pas vanaf 10.00 uur bereikbaar via de homepagina). Let op, aanmelden kan alleen online. Bij de inschrijvingsprocedure geldt de regel: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er kan maar één deelnemer tegelijkertijd worden ingeschreven. Wees er dus snel bij. De inschrijvingsperiode sluit zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt. Nadat jij je hebt ingeschreven krijg je het startnummer, reglement en startformulier per post toegestuurd. Het reglement is ook online te bekijken. Het startformulier moet ondertekend meegenomen worden naar de wedstrijd. Zonder ondertekend startformulier kun je helaas niet deelnemen.

Aanpassing aan inschrijving
Een trekker maar in één standaardklasse meedoen. 
 

Let op: De eerste runs van enkele klassen worden op zaterdag verreden. Welke klassen dit zijn wordt bekend gemaakt n.a.v. de aanmeldingen. De 2de runs in deze klassen en de overige klassen worden gewoon op zondag verreden.

Belangrijk 
Elke deelnemer moet een geldig trekkercertificaat of autorijbewijs bezitten en zijn trekker juist verzekeren. Aanmeldingen dienen onder eigen naam te worden verstuurd. Voor degene die zich te laat hebben aangemeld stellen wij een schaduwlijst op. Als deelnemers zich afmelden kun je daardoor alsnog worden benaderd voor deelname.

Hoe dien je te betalen?
Na de ontvangst van een bevestigingsmail krijg je de startformulieren toegezonden. Hierin vindt je het rekeningnummer en een toegewezen startnummer. Je dient binnen 14 dagen het inschrijvingsbedrag van € 20,- te betalen op het gegeven rekeningnummer. Vermeldt in de omschrijving je startnummer! Je aanmelding vervalt indien je niet binnen 14 dagen betaald. Als je naam bij de deelnemerslijst op deze site komt te staan is je aanmelding definitief. Betalen kan dus alleen per rekening en niet contant!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.