Zaterdag 20 juli: Kabaal in de tent met X-tatic Liveband. Zondag 21 juli ouderwets gezellig met DJ Henry van Vossen!

De meest gezellige wedstrijd van de regio komt dit jaar weer terug met niet een, maar wel twee dagen vol spektakel. Door deze extra wedstrijddag kunnen er dit jaar meer deelnemers op de sleepbaan terecht en is er daarnaast meer ruimte voor een goed potje kabaal in de tent!

Zaterdag (Kabaal in de tent)
De zaterdagavond verandert na de wedstrijd namelijk in een ‘ouderwets gezellig’ tentfeest voor jong en oud. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we de hulp ingeschakeld van de gerenommeerde coverband X-tatic. Voor de vijf mannen van X-Static telt slechts één ding, het hele publiek een geweldige avond bezorgen.

Alle denkbare muziekstijlen komen voorbij: Van de nieuwste tophits tot tijdloze klassiekers die iedereen herkent. Stoere rock, zwijmelende ballads en alles wat daar tussenin zit. Dansen, springen en keihard meezingen!

Zondag (Ouderwets gezellig)
Het muzikale programma wordt op de zondag compleet gemaakt met DJ Henry van Vossen. Deze DJ is al jaren een waar begrip bij onder andere de Kilderse carnaval en weet de sfeer er altijd in te brengen. DJ Henry begint zondag`s tegen het einde van de wedstrijd waarna men gemoedelijk in of buiten de tent kan naborrelen!

Entree
Om de wedstrijd voor iedereen toegankelijk te houden wordt op beide dagen de entree of 5 euro gehouden. Kinderen onder de 12 hebben zelfs gratis entree!

X-Tatic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *