Trekkertrek Nieuw Wehl steunt Duchenne Heroes

Dit jaar steunt Trekkertrek Nieuw Wehl het goede doel Duchenne Heroes. Wat is dit voor een goed doel en hoe gaan we dat doen? Dat lees je hier:

Van 9 t/m 15 september fietsen 350 mountainbikers gemiddeld 100 loodzware kilometers per dag, van Luxemburg naar Nijmegen. Héél gemotiveerde bikers, want veel van hen ervaren de ziekte Duchenne Spierdystrofie van dichtbij. Zij hebben tot en met 15 september één doel: geld bijeen brengen voor een medicijn tegen de ziekte van Duchenne. Op die manier kunnen zij het verschil maken in de levens van duizenden zieke kinderen. Want een goedwerkend medicijn is dichtbij, maar er moet nog veel gebeuren.

MTB Bram Achterhoek is zo`n groep fietsers die meedoet aan deze actie. Door het regionale karakter steunen wij dit team voor deze actie.

Wat gaan wij doen?
Wij roepen het publiek op om de sleepwagen (die normaal met tractoren wordt voortgetrokken) zo ver mogelijk voort te trekken. Per getrokken meter wordt er een bedrag aan dit goede doel gegeven. Trekkertrek Nieuw Wehl hoopt dat er zoveel mogelijk enthousiaste mensen helpen de sleepwagen voort te trekken zodat er een mooi bedrag kan worden overhandigt aan het team MT Bram Achterhoek.

Kijk voor meer informatie op de site van Duchenne Heroes of MTB Bram Achterhoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *