Deelnemers

Deelname
Op deze pagina komen alle deelnemers te staan. Zodra je het geld voor deelname hebt overgemaakt en je naam op de deelnemers lijst staat is je inschrijving definitief.

Aanvang
Op zaterdag worden de eerste runs van de 2,6, de 3,8, de 4,5  ton verreden en een aantal demo`s. De wedstrijd begint zaterdag om 18.00 uur. De 2,6 ton dient een half uur voor de tijd aanwezig te zijn. Er kan om 17.30 uur worden proef gewogen.  Op zondag start de wedstrijd om 09.30 uur en worden de 2de runs van de 2,6, de 3,8 en de 4,5 verreden en de volledige 5,5, de 7 en 10 ton. En kan om 09.00 uur worden proef gewogen. De 5,5  ton dient een half uur voor de tijd aanwezig te zijn.

Uitslagen
Na de wedstrijd worden op deze pagina ook de uitslagen geplaatst.

Reglement
Deelnemers dienen zich aan het reglement van Trekkertrek Nieuw Wehl te houden dat hier te downloaden is.

Enkele belangrijke zaken hieruit zijn:
1. Deelname aan de wedstrijd is geheel voor eigen risico. Stichting Trekkertrek Nieuw Wehl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade aan deelnemers, tractoren of derden. Dit geldt zowel voor, tijdens als na afloop van de wedstrijd;
2. De deelnemer dient minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit van een rijbewijs of minimaal 16 jaar en in het bezit van een geldig trekkerrijbewijs.
3. Deelname aan de wedstrijd dient meeverzekerd te zijn.

Belangrijk
Verder dienen alle deelnemers verplicht hun eigen plastic zeil mee te nemen om onder hun trekker te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KOM EN BELEEF‘N GEMOEDELIJK WEEKEND VOOR JONG EN OUD!