Het (tropische) weekend Trekkertrek Nieuw Wehl zit erop!

Trekkertrek Nieuw Wehl zit er weer op. We zijn inmiddels een paar dagen verder en het hele terrein is weer leeg. We zijn een week bezig geweest met opbouwen en hebben hierbij topweer gehad. Alle redenen om flink door te werken want dit jaar werd voor het eerst al geopend op de zaterdagavond.

Zaterdag première
Velen wisten zaterdag de weg naar Nieuw Wehl te vinden en zagen toen de eerste runs van de 2,6-3,8- 5,5 en de duoklasse. Vooral de laatste unieke klasse zorgde voor veel spektakel en blije gezichten langs en op de baan. De kinderen konden ondertussen naar hartelust spelen in de zandbak of zich laten schminken. In de tent werd  het feest voortgezet met muziek van liveband X-static.  

Tropische zondag
Voor ons was het flink aanpoten om het terrein zondagmorgen weer spik en span klaar te krijgen.  De zon stond  `s ochtends al vroeg hoog aan de hemel en bereikte tropische temperaturen. Dat velen ondanks de hoge temperaturen toch Trekkertrek Nieuw Wehl hebben bezocht heeft ons blij verrast en bevestigde dat Trekkertrek Nieuw Wehl als een leuke gezellige dag uit wordt beschouwd. Voor de jeugd was er een watersjoelbak en zwembaden geplaatst ter verkoeling. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen van ouders.

Er hebben weer veel winnaars op het podium gestaan  en er zijn mooie prijzen uitgedeeld. Zowel zaterdag als zondag waren er demoruns van Harry Oldstock te zien. Mooi om te zien dat er zoveel kracht in kleine tractoren kan worden verwerkt. Dat er niet alleen tractoren op de baan hoeven te verschijnen bewezen Rob en Rick met hun oude Scania truck. Na opstartproblemen haalden ze uiteindelijk de Full Pull.

TV opnamen
Men zal wat vreemd hebben opgekeken toen er plotseling een groep jongeren met cameraploeg het terrein opkwam lopen.  Er zijn zondags opnamen gemaakt voor het tv-programma Het Wilde Oosten. Voor het programma worden negen jongeren uit de Achterhoek gevolgd tijdens hun zomervakantie. Deelname aan Trekkertrek Nieuw Wehl kon natuurlijk niet ontbreken! Het programma Het Wilde Oosten is vanaf 29 augustus te zien op RTL 5.

Bedankt namens de organisatie
Via deze weg willen wij alle bezoekers, deelnemers, sponsoren en natuurlijk de vele vrijwilligers bedanken voor hun komst/steun. We hopen ook volgend jaar weer op jullie te kunnen rekenen!

Op naar volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *