Inschrijvingen binnen enkele minuten al vol! Website krijgt vastlopertje

Afgelopen zondag startte ’s middags de inschrijving voor deelname aan Trekkertrek Nieuw Wehl. Het hele team stond klaar. Klokslag 14.00 uur moesten de website en de server er na een stotterende start harder aan trekken dan menig machine voor de sleepwagen ooit heeft hoeven doen. Binnen enkele minuten hadden we al meer dan 100 inschrijvingen binnen, waardoor de kamer zwart stond van de rook en de uitlaten roodgloeiend waren.

Eindresultaat om 14.20 uur: We zaten sneller vol dan ooit, maar onze website heeft wel een vastloper opgelopen. Hierdoor zijn we tot vandaag online niet bereikbaar geweest. We hebben gelukkig monteurs onder ons midden waardoor de site na wat sleutelwerk weer volgas gaat. We kunnen al wel zeggen dat we een mooi deelnemersveld hebben met vele deelnemers uit de directe omgeving zoals Nieuw Wehl, Wehl, Loil, Didam, Beek en Kilder.

Deelnemerslijst staat online!

We moeten door de grote belangstelling ook mensen teleurstellen die op 20 en 21 juli niet op de baan kunnen staan, maar natuurlijk wel in het publiek met een lekker koud biertje. Zij hebben inmiddels bericht gekregen. Alle gegevens worden bewaard en worden gebruikt als deelnemers uitvallen. De startlijst met de mensen die zich onsterfelijk kunnen maken op de Nieuw Wehlse klei staat hier online. Zij krijgen ook per post bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *