Programma Trekkertrek Nieuw Wehl 2013 bekend

Het nieuwe jaar is begonnen en de eerste vergadering voor een nieuwe editie van Trekkertrek Nieuw Wehl zit er alweer op. Door het succes van de eerste drie edities is het besluit genomen om Trekkertrek Nieuw Wehl uit te breiden. Door deze uitbreiding kunnen méér deelnemers meedoen en méér bezoekers aanwezig zijn op dit mooie evenement. Met trots kunnen wij jullie nu het precieze programma voor zaterdagavond 20 juli en zondag 21 juli 2013 melden! 

Programma zaterdag 20 Juli 2013
Nog niet eerder werd Trekkertrek Nieuw Wehl al op de zaterdag gehouden. Hier komt in 2013 verandering in:

Om 18.00 wordt gestart met de eerste runs van de 2,6, 3,8 en 5,5 ton klassen waarbij om circa 21.00 uur de laatste trekker op de baan staat. De gezelligheid stopt hierna niet en gaat in de tent verder. Met medewerking van een live band (we maken nog bekend welke!) maken we er gezamenlijk een mooi feest van tot 00.30 uur.

De entree bedraagt  € 5,- en kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang.

Programma  zondag 21 Juli 2013
Zondag begint alweer de 4de editie van Trekkertrek Nieuw Wehl om 09.30 uur. Op deze dag worden naast de 2de runs van de 2,6, 3,8 en 5,5 ton ook de gehele 4,5 en 7 ton klassen verreden. Daarnaast wordt er voor het eerst een sensationele klasse verreden in deze regio: De dubbelklasse. In deze klasse staat niet één maar twee trekkers tegelijkertijd voor de sleepwagen! Dit levert unieke taferelen op. Naast de wedstrijd zijn er tevens een springkussen, stormbaan, knutselstand en meer aanwezig zodat ook de jeugd zich goed kan vermaken in Nieuw Wehl. Hierna gaat het feest in de tent weer verder en kan worden nagedronken onder het genot van muziek. Gezelligheid voor het hele gezin staat hierbij voorop.

De entree bedraagt  € 5,- en kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang.

Extra deelnemersplaatsen

Omdat we dit jaar naar twee dagen groeien kunnen er niet 65 maar wel 80 deelnemers aan de wedstrijd meedoen! Daarnaast is er plek voor 5 teams in de dubbelklasse. Inschrijven kan weer vanaf zondag 12 mei om 14.00 uur.

Graag zien wij jullie terug op zaterdag 20 en/of 21 juli 2013!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *