Trekkertrek Nieuw Wehl 2012 zit er weer op

Trekkertrek Nieuw Wehl zit er nu echt weer op! Bijna 1700 mensen zijn op zondag 29 juli naar Nieuw Wehl gekomen om daar een mooie dag te hebben. De deelnemers zorgden voor een mooi spektakel op de baan. Ook hebben bijna 80 mannen en vrouwen er met pure kracht voor gezorgd dat de sleepwagen over de Full Pull lijn is gegaan. Hierdoor hebben wij € 500,- weg kunnen geven aan het goede doel Duchenne Heroes.

Dat vrouwen op de de trekker niet te onderschatten zijn hebben we gemerkt tijdens de Stoere Boerinnen Klasse. Maar liefst 6 van de 10 deelneemsters heeft Full Pull gereden! Met een mooie drel muziek van Royal ging het feest tot laat in de avond door. Ook hebben we kunnen zien dat drie groenen voor de sleepwagen nog altijd beter en vooral sneller is dan een. Mooi dat dat kan en wie weet komt dit volgend jaar in andere vorm nog terug.

Ook dit jaar willen wij alle deelnemers en bezoekers bedanken voor jullie komst. Jullie zorgen voor een gezellige drukte en laten zien waar wij het voor doen. Natuurlijk bedanken wij ook alle sponsoren, vele vrijwilligers en de families Lucassen en van Straaten voor de steun die jullie ons op allerlei wijzen gaven. Zonder jullie zou dit evenement nooit zo geslaagd zijn.

De foto`s en uitslagen stonden al op de site. Kijk ze vooral nog even na als je dit nog niet hebt gedaan. Voor de mooie foto`s bedanken wij Richard, Lisa en Sylmi.

We hebben alweer gevealueerd en er zijn mooie ideeën voor de volgende editie. Nogmaals dank en tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *