Trekkertrek Nieuw Wehl en Pull-off Party op 30 en 31 juli

Nieuw Wehl – Er is leven na de Zwarte Cross! Voor diegene die geen genoeg kunnen krijgen van de combinatie van mechanisch spektakel, muziek en gezelligheid is er op zaterdagavond 30 en zondag 31 juli weer genoeg te beleven tijdens Trekkertrek Nieuw Wehl, de meest gezellige trekkertrekwedstrijd van de regio. Onder de nieuwe naam Pull-Off Party wordt er dit jaar op zaterdagavond ook ruimte geboden voor jong Achterhoeks talent. De Boetners verzorgen namelijk als jonge dialectrockers het muzikale programma.

Wie krijgt het zwaar op de baan?
Tijdens Trekkertrek Nieuw Wehl staan er vele regionale deelnemers op de baan. Hierdoor is het extra leuk voor het publiek omdat ze veelal bekenden op de baan zien strijden. Wie gaat er het verste komen en welke tractoren krijgen het zwaar? Daarnaast wordt ook dit jaar weer de ludieke duoklasse verreden. Er staan dan niet één maar twee tractoren tegelijkertijd voor de sleepwagen.

Pull-Off Party met de Boetners
Het muzikale programma wordt dit jaar op de zaterdagavond verzorgd door Rock&roll band De Boetners. In 2016 kwam het langverwachte tweede album van de band uit. Het album werd groots gepresenteerd met een eigen clubshow in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Ook waren zij te zien in het programma Deurdonderen waarin zij werden gevolgd als een van de vele potentiële opvolgers van Normaal Op zondag verzorgt de knotsgekke coverband Hewink voor de muzikale sfeer.

Ideaal voor gezinnen
Voor de kinderen is er weer veel speelplezier. Wie wil er niet in een grote zandbak spelen of opgemaakt worden als prinses of stoere leeuw? Dit alles wordt aangeboden naast de springkussens en een knutselkraam van de Negelaer Creatief. Alles is overzichtelijk bij elkaar geplaatst zodat ouders hun kind niet uit het oog hoeven te verliezen. Kortom een weekend vol buitenplezier.

Opnames Zomer vol Evenementen
Het hele weekend komt TV Gelderland opnames maken van Trekkertrek Nieuw Wehl. Twee cameraploegen komen sfeer proeven en gaan verslag doen van de ouderwets gezellige sfeer op het terrein en de sportieve strijd op de baan. De opname van het programma Zomer vol evenementen duurt ongeveer een half uur en wordt zondag 31 juli uitgezonden!

Meer informatie
Trekkertrek Nieuw Wehl en de Pull-Off Party worden op zaterdag 30 vanaf 18.00 en zondag 31 juli vanaf 09.30 uur gehouden aan de Mgr. Hendriksenstraat in Nieuw Wehl. De entree bedraagt € 5,- per dag (kinderen onder de 12 jaar gratis entree). Kijk voor meer informatie op onze website www.trekkertreknieuwwehl.nl of volg ons op Facebook.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *